Lumea parului este intr-o continua evolutie, iar realizarea profesionala in acest domeniu este dependenta de acumularea de cunostinte noi si dobandirea de expertiza in consecinta. In acest context, Bogdan Mirica Academy s-a nascut din dorinta de a impartasi cunostintele accumulate in anii de studiu cu alti oameni pasionati in acest domeniu… Si cum dorinta de a invata se naste din dorinta de a se realiza professional, pasii sunt cumva firesti.

Bogdan Mirica este de parere ca oricine are capacitatea sa ofere servicii (tunsoare si/sau culoare) de calitate, atat doar sa fie adecvat ajustate pe forma fetei clientului. Si pentru a stii sa scoti in evidenta adevarata frumusete a unei fizionomii ai nevoie de precizie in cunoasterea sistemului de baza in aceasta meserie.

A cut above the rest

A blow that blows your mind your mind away

A color that pains your life

Cursurile de hairstylist Bogdan Mirica Academy pot fi considerate un instrument de invatare essential pentru a parcurge cunostintele vitale necesare pentru a deveni un hairstylist modern si profesionist. Structura a fost dezvoltata ca urmare a multor ani de predare, dar si de studiu intens la scoli international ( ca Vidal Sassoon, Patrick Cameron, Toni& Guy, Hob Academy sau Mazella & Palmer). Programa de studiu ofera posibilitatea sa evoluezi pe o fundatie stabila, fie ca alegi cursurile de certificare aptitudini tunsoare si/sau culoare; fie cele de specializare aptitudini hairstylist.

Detalii curs de hairstylist

Durata : 17 saptamani
Perioada: incepere aprilie (in functie de ocuparea locurilor) -august.
Program : 9:00-15:00
Acreditat de ANC, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Cui se adreseaza: Celor care vor sa porneasca in calatoria frumoasa a hairstylingului !

Ce vei studia: Istoria coafurii, anatomia parului, ingrijirea parului, coafarea parului, arta modelarii parului, arta colorarii parului, principiile fundamentale in tunsoare (tehnici, forme, diagrame), psihologie, echipamente.

Pret: suna la 0727390200 pentru toate informatiile.

Cursul include: un manechin de exercitiu , 10 tuburi de vopsea, 1 cutie de pudra decoloranta( in valoare aproximativa de 250 euro)

Observatie: nu necesita experienta anterioara, posibilitate de angajare pentru cei mai implicati !!!

LOCURI LIMITATE ! Suna acum la 0727390200 pentru a te inscrie !